donderdag 16 september 2010

Nachrichten aus der Schweiz 7: Ruhe

Vakantie is er ook voor om even lekker uit te rusten. Het is nauurlijk wel de bedoeling dat we in Nederland weer fris en fruitig ten tonele verschijnen!
Patries, Ruben en ik zijn woensdag, op onze trouwdag, lekker naar gaan shoppen in Thun. Donderdag zijn we weer naar Thun gegaan en dit keer ging mama ook mee. We hebben heerlijk de Obere Hauptgasse en de Bälliz uitgekamd. Mama heeft op de Bälliz bij Calida een mooi ouderwets Thermo hemd gekocht. Een maatje kleiner want het koste een rib uit haar lijf.
Vandaag hebben we de eerste inkoop ronde gedaan in Interlaken. Je kent het wel: Biberli's, Nusstorte, Chocolade, Ovomaltine, Aromat, Zoutje, Zakjes etc. etc. etc. Morgen volgt de tweede ronde (we willen nog kaasfondue meenemen) en gaan we langzaam weer inpakken en de auto inladen. God mag weten of het er allemaal in gaat passen dus als er binnen kort een platte Biberli jouw kant op komt, dan komt dat omdat een van ons er op moest zitten op de terugreis.
Ik liep er al twee weken steeds tegenaan en heb vandaag in Interlaken besloten om mijzelf te trakteren op het ultieme souvenir uit zwitserland... Een Swiss Military Chronograph (het zakmes was na twee dagen namelijk al binnen)

1 opmerking:

  1. Ook de wandeling door Thun hebben we mee gelopen hoor. Fijn dat die boodschappen lekker aan de buggy kunnen hangen, dat deden we vroeger ook al.
    Wat een geweldig horloge heb je gekocht. Je eerste Zwitserse horloge is gestolen in de kleedkamer bij de gymzaal van Het Nieuw Lyceum. Mooi rood met wit kruis op de wijzerplaat. Maar deze past wel beter bij je leeftijd en status hoor.
    We wensen jullie een goede, rustige terugreis en verheugen ons op alle foto's en verhalen.
    Knuffels voor allemaal.
    Opapa en Omi

    BeantwoordenVerwijderen